Nàdia Tudó rebaixa el rècord d'Andorra de 200 m braça

www.andorradifusio.ad

Nàdia Tudó ha batut el rècord d'Andorra de dos-cents metres braça en una competició classificatòria per als Jocs Olímpics de París. Ha estat a Eindhoven als Països Baixos, on la nedadora s'ha mostrat molt sòlida en la final B. 

"Ha estat una temporada molt dura amb la lesió i també just abans del mundial sense poder competir bé. A poc a poc estic molt millor. Poder fer aquesta marca, un millor temps i un rècord d'Andorra ens assegura que anem per bon camí i que a poc a poc tota la feina que estem fent està sortint, però encara queda molta temporada per davant".

Nàdia Tudó, nedadora.

La competició ha servit per definir l'equip olímpic de la federació neerlandesa de cara a la cita parisenca. L'alt nivell de la prova ha exigit Tudó la seva millor versió. La nedadora ha rebaixat en set centèsimes els 2 minuts 33 segons i 77 centèsimes que tenia ella mateixa des del gener del 2023. A més, va finalitzar onzena la final B.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAN

Comparteix:

L'afició confia en la salvació del FC Andorra La selecció de futbol sala veu la ronda principal del Preeuropeu com un impuls