La Naturland Enduro Race puntuarà per a la Copa Catalana i aspira a superar els 150 inscrits

www.andorradifusio.ad

La segona edició de la Naturland Enduro Race puntuarà per a la Copa Catalana, com a última cita del calendari. Tindrà lloc el 24 i 25 de juny sense arribar al centre de la parròquia com l'any passat. 

Hi haurà un recorregut de 30 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell acumulat, amb quatre trams de baixada cronometrats. La direcció de l'ecoparc veu l'Enduro Race com una aposta per fer conèixer el Bike Center. Així ho ha cregut el director de Naturland, Xabier Ajona, que ha detallat que "cada any anem ampliant una mica les instal·lacions els serveis que oferim. La Naturland Enduro Race és part d'aquesta aposta. L'any passat va ser la primera edició, aquest any la segona i fem el salt a la copa catalana".

L'organització confia superar els 150 participants de l'any passat, tal com ho ha definit el director tècnic de la prova, Òscar Lacueva. "El primer objectiu és superar aquests 150 corredors sabent que el màxim són 300". Amb tot considera que estarien satisfets si arriben a la xifra de 200 inscrits. "Si ens apropem als 200 corredors sabent la casuística que s'han de desplaçar a Andorra i que és diferent que córrer al costat de casa, jo crec que seria un objectiu assolible".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Lezkano diu que fins a la setmana vinent no començarà a pensar en l'ACB La natació artística tornarà a tenir representació internacional amb sis nedadores infantils a Nantes