ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Natxo Lezkano: 'Hi anem amb la lliçó apresa, sabem que és un lloc especial'

www.andorradifusio.ad

De Burgos a Juaristi amb les finestres FIBA pel mig. El MoraBanc Andorra vol oblidar les baixes, els entrenaments de poca qualitat i centrar-se en el Juaristi. No tenen el prestigi del Burgos, però aquí precisament rau el seu perill, especialment, quan juguen a casa.

Jugar a la pista del Juaristi pot semblar un tràmit. La plantilla no pensa el mateix perquè molts jugadors ho han viscut en les seves carns. L'any passat van caure allà equips com Estudiantes, Oviedo o Palència. Els jugadors del MoraBanc, més acostumats a pistes de prestigi, s'hauran d'arremangar per lluir en un pavelló de poble. 

I l'entrenador Natxo Lezkano també admet que hi van amb la lliçó apresa. "Sabem els perills que té aquest equip. L'any passat els que vam jugar allà que estem en aquest equip crec que hem perdut tots". Destaca, sobretot, la qualitat dels seus jugadors i la fortalesa que tenen a casa. "És un lloc especial de molt orgull i de tenir jugadors de la casa. Els partits al seu camp són complicats".

Davant les baixes de Rafa Luz, Maric i Tobias Borg, Natxo Lezkano necessita reforços. Pel que sembla Josep Pérez ja està en situació de poder sumar contra el Juaristi. Lezkano veu que s'està adaptant de pressa. "S'està adaptant bé, ja que ja té experiència. És un jugador llest que coneix la categoria i que quan li dius el que esperes i el que ha de fer, ho agafa de pressa i tindrà una adaptació senzilla".

El MoraBanc és líder empatat amb tres equips més. Els andorrans volen, com a mínim, mantenir les distàncies en aquesta jornada. Les dos properes juguem contra els colíders Lleida i Estudiantes. El duel contra el Juaristi diumenge a les set de la tarda en directe per Andorra Televisió.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho 

 

Comparteix: