Un nou Campionat d'Andorra d'automobilisme

www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club aposta per un nou Campionat d'Andorra d'automobilisme, que s'organitzaria a partir de l'any vinent i inclouria la pujada a la Peguera, que torna enguany, amb la possibilitat d'incloure alguna prova fora del país.

Així ho ha explicat el seu president, Enric Tarrado, que preveu una nova pujada 'casolana' i que tingui cost a Andorra. "No fa falta esperar a tenir 80 o 90 cotxes, jo crec que si podem arribar a 30 o 35 cotxes com quan ho fèiem a l'època". 

Si funciona la prova, l'any vinent assegura que organitzarien un parell més de proves per tenir un campionat d'Andorra d'automobilisme. "Faríem 4 o 5 proves dins d'Andorra i està previst poder fer un parell de proves a l'exterior que comptessin per un nou hipotètic campionat". 

A més, també ha dit que es vol recuperar el ral·li Tour Auto, el ral·li de clàssics més important de tot Europa. Ha afegit que necessitarien el suport de Govern per tirar-ho endavant. 

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

Espanya i el Kazakhstan lluitaran per l'ascens al Palau de Gel Andorra la Vella destinarà enguany uns 200.000 euros per millorar l'estadi Comunal