Nova victòria de l'Andorra Hoquei Club, l'ascens a tocar 

www.andorradifusio.ad

Victòria 8 a 3 de l'Andorra Hoquei Club contra el Montbui i pas de gegant per tancar l'ascens a Primera Catalana. Quan falten quatre jornades, els tricolors es mantenen líders, l'única plaça que assegura l'ascens directe. Tenen cinc punts d'avantatge sobre el segon classificat, l'Igualada.

Dissabte a la nit, l'Andorra Hoquei Club va tornar a imposar el seu joc ofensiu, pressionant a dalt i fent valer la qualitat dels seus jugadors. Exhibició en atac i aturades de mèrit de Carlos de Sousa sota els pals. Al descans l'equip andorrà ja dominava per 5 a 2.

A la represa un gol coral, que defineix amb quina solvència està funcionant l'engranatge ideat per Jordi Garcia des de la banqueta. La qualitat dels jugadors sobre la pista l'acaba definint Guillem Lopes. La resta de gols: tres de Jorge Rey, tres més de Nil Castellví i un de Pau Palacín. Al final, 8 a 3, l'efecte Jordi Garcia continua i està a un pas de fer tornar l'Andorra Hoquei Club a Primera Catalana.  

"Porto la meva experiència de l'hoquei, crec que els nois estan molt contents, crec que estem fent una bona pinya, estem jugant amb alegria, estem aprenent coses noves i al final això es transmet a la pista, si venen bons resultats i la dinàmica és positiva encara és millor. A més, tenim un equip amb molta qualitat que em permet jugar al sistema de joc que a mi m'agrada." 

Jordi Garcia, entrenador AHC

A manca de quatre jornades l'Andorra Hoquei Club es manté líder amb cinc punts d'avantatge sobre l'Igualada. El proper compromís a la pista del quart classificat, el Capellades, pot ser clau. Per a aquell partit Garcia tindrà la baixa per sanció d'Oriol Antequera després d'acumular quatre targetes blaves.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Lezkano, content per la victòria, però mantenint l'esperit de lluita El FC Andorra sense premi final contra l'Espanyol (1-1)