L'Olympus Race es trasllada a Canillo i avança les dates al 8 i 9 de juliol

www.andorradifusio.ad

L'Olympus Race obre una nova etapa aquest any, amb canvi d'escenari i dates. La popular cursa d'obstacles deixa Escaldes-Engordany per Canillo i s'avança al mes de juliol per continuar creixent, amb l'objectiu d'arribar als 600 participants. 

Després de tres anys a Escaldes-Engordany, els organitzadors de l'Olympus Race han optat per un escenari més muntanyenc i la quarta edició es farà a Canillo. A banda de les curses Zeus i Atenea, enguany s'espera completar el programa amb la Cronos Track, l'Hercules Kids i l'Atenea Party per a debutants. 

El pont tibetà serà un dels grans reclams del nou emplaçament. El vertigen serà un obstacle més a superar. L'organitzador de l'Olympus Race Andorra, Jürgen Espejo ha explicat que encara cal acabar de perfilar certs detalls però la cursa llarga, passarà pel pont. "No sabem encara si els dos circuits passaran pel pont, el llarg segur".

La quarta edició de l'Olympus Race avançarà les dates al 8 i 9 de juliol i vol ser més internacional que mai. "Participem a la lliga francesa internacional, i serà un reclam per als atletes d'elit francesos", ha anunciat l'organitzador. 

La prova també formarà part, per tercer any consecutiu, del circuit espanyol de les OCR Series. Les inscripcions ja estan obertes al web de la cursa. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza / Arxiu

 

Comparteix:

La comissió de Dona i Esport del COA treballa per ampliar la presència de les dones a les juntes directives de les federacions Grandvalira cancel·la la Copa del Món de quilòmetre llançat per la manca de neu