Oriol Olm, tercer de la general sub 20 de cursa individual

www.andorradifusio.ad

En esquí de muntanya, Oriol Olm s'ha proclamat tercer del món sub 20 en la modalitat de cursa individual. Aquest dissabte, tant ell com Lea Ancion han fregat el podi a la Copa del Món júnior de Val Louron, França.

Darrera Copa del Món júnior i l'equip andorrà ha completat la individual a tocar del podi. Oriol Olm ha acabat quart a tres segons del podi, en una prova marcada per la manca de neu. Amb aquest resultat Olm tanca la Copa del Món de cursa individual en tercer lloc, amb 211 punts després de les tres proves disputades. En acabar la cursa, l'equiador es mostrava "molt satifet" amb la feina feta.

Per la seva banda, Lea Ancion ha finalitzat quarta, a un minut i sis segons del podi. "Estic molt contenta, perquè és el meu primer top 5 en individual en una prova del Món", explicava Ancion.

Aquest diumenge es tancarà el circuit mundial júnior amb les proves d'esprint, on l'equip andorrà espera tancar una gran temporada.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAM

Comparteix:

Andorra perd el primer partit del Preeuropeu contra Romania (0-2) L'Andorra vol assaltar el camp del líder i obrir distància amb la part baixa