Què ha de passar perquè el FC Andorra arribi amb opcions de salvar-se

www.andorradifusio.ad

El FC Andorra necessita un miracle per salvar-se i és el que espera Ferran Costa que passi. No és el millor escenari, però encara estan vius tot i no dependre d'ells mateixos

Amb la classificació a la mà, l'Andorra se situa a cinc punts de la salvació amb dos equips que encara es podrien atrapar.

Com fer-ho?

Guanyar nosaltres i perdre ells. Aquest cap de setmana hi haurà tres partits clau per arribar vius a la darrera jornada. Oviedo-FC Andorra, on només val la victòria contra un equip que s'està jugant disputar el play-off d'ascens.

Els altres dos partits on tenir l'ull posat són Cartagena-Osca i Albacete-Mirandés. Cal que hi hagi la derrota o, com a mínim l'empat, d'Osca i Mirandés, per continuar vius. En aquest sentit, cal apuntar que tant Albacete com Cartagena no s'hi juguen res.

En tots els escenaris es parteix de la base que guanya l'Andorra, si no, ja no cal fer càlculs, perquè baixaria a 1RFEF. En cas que guanyi el FC Andorra, però també ho facin els rivals directes els tricolors seguirien a cinc punts de la salvació. Com que ja només en quedarien tres en joc, també dirien adeu a la lliga Hypermotion.

Pel que fa a l'escenari favorable per al FC Andorra, els de Ferran Costa guanyen i la resta perden. És difícil, però és possible. En aquest cas, s'arribaria a la darrera jornada a dos punts de la salvació. I el tall el continuarien marcant Osca i Mirandés amb 45 punts. Cal afegir que els tricolors tenen el gol average directe perdut amb l'Osca i empatat amb el Mirandés, però els castellans tenen un balanç golejador molt superior al de l'Andorra.

Si es posa el focus en el que depèn de nosaltres, el tècnic català creu que l'equip ja ha demostrat que pot oferir una bona versió en partits com el de diumenge.

"És un escenari que ja hem viscut, vam anar al camp de l'Espanyol en un partit on ells també s'hi jugaven molt. L'equip va estar molt bé i penso que va merèixer guanyar i en aquestes referències és en les quals ens hem de moure, evidentment és una final." 

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Per al partit contra l'Oviedo, Costa recupera Petxa i té la baixa de Pampín. El FC Andorra marxarà dissabte a primera hora per entrenar a la tarda a Astúries. El partit diumenge, en jornada unificada, començarà a dos quarts de set de la tarda, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Una final de Copa entre la UE Santa Coloma i el FC Pas de la Casa per fer història Vicky Jiménez elimina la primera cap de sèrie i jugarà les semifinals a Eslovènia