El potencial ofensiu de l'Eibar posa a prova l'Andorra

www.andorradifusio.ad

L'Eibar és un dels equips més complicats de la categoria i el més golejador de tota la segona divisió. Aquest també serà el debut a casa de Ferran Costa com a tècnic tricolor.

L'Eibar és un dels equips més complicats de la categoria i el més golejador de tota la segona divisió. Aquest també serà el debut a casa de Ferran Costa com a tècnic tricolor.

"Crec que tenen una identitat molt clara, que és un equip que és incisiu i que busca la porteria contrària. El més important és reafirmar-nos en les nostres conviccions".

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra.

Els dos triomfs consecutius han donat empenta als tricolors, però l'Eibar es juga les posicions d'ascens directe.

"Després de la derrota de l'altre dia tenim necessitat de guanyar. Sabem que cada partit en aquesta categoria és molt difícil, però crec que aquest punt de necessitat ens pot ajudar a estar més concentrats i a començar millor el partit". 

Joseba Etxebarria, entrenador de l'Eibar.

La part baixa està cada cop més ajustada amb set equips separats per sis punts. Precisament, l'Amorebieta continua fent mèrits per sortir del descens i, ahir, va assolir un triomf molt treballat al camp del Llevant. Aquesta victòria obliga l'Andorra a treure alguna cosa positiva aquest diumenge a partir d'un quart de cinc al Nacional. Es podrà seguir per RNA i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Escabias

 

Comparteix:

El VPC s'assegura una plaça per jugar el play-off d'ascens Espanya, a les portes de l'ascens a la primera divisió