El projecte del nou estadi, aquest mes

www.andorradifusio.ad

El FC Andorra presentarà el projecte d'estadi a la Borda Mateu en no més de dues setmanes. El director esportiu del club, Jaume Nogués, ha avançat que "la presentació, la proposta, no trigarà més de 15 dies. A banda de la proposta que els volem fer, i amb uns primers esbossos del que farem, s'ha hagut de modificar bastant el projecte que ja teníem acabat de Prada de Moles i l'estem acabant d'ajustar". 

Tot plegat, ho ha explicat durant la presentació del darrer fitxatge, Jorge Pombo, que ha d'ajudar a l'equip a sortir d'una situació complicada. La direcció esportiva opta per un missatge optimista, a només un punt de la salvació perquè "és una situació difícil, no crítica" i manté l'aposta pel model, tot i reconèixer que "potser ens hem passat de frenada".  Nogués demana "suport als jugadors i al cos tècnic" i abandonar les crítiques destructives. 

Un dels jugadors que ha d'ajudar a sortir d'aquesta situació és Jorge Pombo. El mitjapunta destaca per la seva polivalència i última passada. Arriba lliure provinent del Racing de Santander amb ganes "de tornar a jugar i demostrar. Trobar-me amb mi mateix al camp". 

El director esportiu destaca que el mercat d'hivern ha estat positiu amb dues entrades i tres sortides, tot i que admet que s'ha quedat amb l'espineta de portar un extrem. Ara, els tricolors afronten dos partits vitals en la lluita per la permanència contra Alcorcón i Vila-real B.

Informa: Joel Romero

Imatges: Pere Besolí

 

Comparteix:

Adeu a la temporada de Cande Moreno Tyson, el millor reforç "per ajudar l'equip"