La reacció de l'Andorra li dona els primers tres punts contra el Barça Atlètic (2-1)

Primer partit a casa i primers tres punts al sarró. El FC Andorra va celebrar la primera victòria de la temporada a costa del Barça Atlètic en un final boig. El 2 a 1, però, va fer curt per als mèrits dels tricolors.

FC Andorra i Barça Atlètic es van reservar per al final del partit per oferir el millor espectacle: els gols. No va ser fins al minut 74 que els tricolors van obrir el marcador gràcies a un gran xut des de fora de l'àrea d'Álvaro Peña.

El porter Kochen, molt encertat durant tot el partit, no va poder fer-hi res. Quan semblava que l'Andorra tenia encarada la victòria, en una acció aïllada, va empatar el Barça Atlètic amb un gol d'Ureña.

Els de Ferran Costa, però, no es van ensorrar i Álvaro Martín va sentenciar la victòria en el minut 86.

Ja en roda de premsa, el tècnic tricolor va destacar precisament la reacció de l'equip al gol blaugrana i va donar mèrit als tres punts contra un gran rival.

"La nostra gent ens ha empentat i l'equip ha respost, refent-se d'una manera brutal, amb molta maduresa, encaixant el cop, digerint-lo ràpid i seguint treballant per guanyar el partit. Crec que era un partit molt exigent, contra un equip que està farcit de jugadors que jugaran a primera divisió, que tenen un nivell bestial."

Ferran Costa, entrenador FC Andorra

Amb els primers tres punts a la butxaca, l'Andorra pensa ja en el proper partit de lliga. Serà diumenge vinent, al migdia, al camp del Tarazona.

Imatges: Eric Escabias