Reconeixement a Sepp Kuss

www.andorradifusio.ad

Una setantena de persones participen en la pujada popular a Cortals en homenatge a Sepp Kuss. Una jornada que ha volgut retre agraïment al ciclista resident a la parròquia. La festa ha finalitzat a la plaça dels Arínsols on se li ha lliurat un obsequi commemoratiu.

La jornada ha començat amb fred. Però això no ha impedit que una setantena de ciclistes participessin en la pedalada popular. El tret de sortida ha estat a la plaça de Sant Miquel, a Encamp, on curiosos i aficionats han pogut compartir i parlar amb l'actual campió de la Vuelta a Espanya. El protagonista, Sepp Kuss, ha estat acompanyat d'amics i seguidors, però també del seu company d'equip, el neerlandés Robert Gesink.

Encamp ha volgut fer-li un homenatge, però també ha estat un acte d'agraïment. I és que el ciclista, des de la seva arribada a Andorra, ha estat residint a Encamp. A més, Kuss mai ha dubtat a donar suport a les activitats organitzades pel comú encampadà com la Gran Fondo Encamp-Pas de la Casa o l'acte d'inauguració de l'escultura que es va fer a Beixalís.

La jornada ha finalitzat a la plaça dels Arínsols on la cònsol major i el ministre Torres han lloat la figura del ciclista americà, a més de lliurar-li diferents obsequis commemoratius.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Òscar Sánchez

 

 

Comparteix:

"Hem de competir i mostrar una millor versió" Debut internacional de cinc gimnastes del Serradells