Rècord d'inscrits a l'Andorra Epic Series Pyrenees

www.andorradifusio.ad

La quarta edició de l'Andorra Epic Series Pyrenees començarà aquest dimecres amb rècord d'equips inscrits, amb 233 o el que és el mateix, 466 corredors. El 97% provenen de fora d'Andorra, amb Espanya com a principal país.

L'Andorra Epic Pyrenees consta de quatre jornades, amb més de 200 quilòmetres i 6.400 metres de desnivell positiu i 7.500 de negatiu. La prova s'ha consolidat en el circuit Epic Series i es disputarà fins al 2027. L'organització ha destacat l'alta participació i que han canviat alguns recorreguts respecte l'any passat.

"Gran satisfacció per haver pogut consolidar aquesta prova, l'Epic Series de Mountain Bike a la Massana. És una prova que acull fins a 29 professionals, equips UCI i fins a 466 participants. S'ha de considerar que hi ha una organització i una logística molt important al darrere d'aquest esdeveniment i, al final, la satisfacció que va tenir la gent l'edició passada va ser altíssima i esperem que enguany continuï sent la mateixa".

Jordi Torres, ministre de Turisme i Comerç

"He acabat de polir una mica la duresa i fins i tot retallar algunes de les distàncies. En canvi, hem inclòs nous descensos que no s'han fet mai i en l'última etapa, els ciclistes descobriran un increïble descens des de Naturland".

Agustí Pérez, director The Ironman Group sud d'Europa

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

El futbol sala nacional no es reduirà  Nahuel Carabaña es guanya el bitllet als Jocs Olímpics de París