Remuntada exprés del FC Andorra per endur-se el Ciutat de Tarragona (1-2)

Primera victòria del Futbol Club Andorra aquesta pretemporada. Els tricolors van completar una remuntada als darrers minuts davant el Nàstic de Tarragona, per 1 a 2, amb gols de Manu Nieto i Rubén Bover.

El FC Andorra va aconseguir aquest dissabte aixecar el 14è Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Nàstic, en un partit que va resoldre's als darrers minuts

Els grana van sortir molt actius a l'inici posant en problemes els tricolors. Tot i això, la primera acció de perill la va protagonitzar Iván Gil amb un xut fregant el palMinuts després una passada llarga d'Adrià Vilanova va deixar Gil que, tot i superar el porter, va trobar-se amb un defensor en línia de gol.

Aquest dissabte va veure's una bona versió d'Iker Benito per banda esquerra. Al descans, 0 a 0.

Al cap de cinc minuts de la represa, un cúmul d'errades de l'Andorra les va aprofitar Jaume Jardí per fer el primer.

Els d'Eder Sarabia van agafar les regnes i al minut 88, Julen Lobete va assistir perquè Manu Nieto empatés. El davanter suma tres gols aquesta pretemporada i es confirma com la nota destacada d'aquest inici. En la darrera acció del partit, jugada trenada que lluita Nieto perquè Rubén Bover faci el segon a plaer. Al final, 1 a 2, i primer títol del curs per a l'Andorra.

L'entrenador tricolor, Eder Sarabia, valorava "la paciència i el caràcter que hem tingut per remuntar".

El pròxim partit arribarà divendres contra l'Osca, en la que serà la penúltima prova abans de l'inici de lliga.

Imatges cedides: FC Andorra