El Sant Julià presenta 13 transferències l'últim dia de mercat

www.andorradifusio.ad

El Sant Julià de futbol podria arribar a jugar després de presentar 13 transferències l'últim dia de mercat. La federació validarà dilluns la documentació i en cas d'estar tot al dia podrien competir.

La mitjanit de divendres finalitzava el termini per inscriure jugadors a primera i segona divisió de futbol. Els ulls estaven posats en el Sant Julià i l'Engordany. Els escaldencs, ofegats pels deutes, van descartar l'opció de fitxar i seran donats de baixa els pròxims dies. 

El cas més significatiu és el dels lauredians, perquè s'havien de posar al dia de pagaments amb la CASS, jugadors de temporades passades i altres deutes pendents abans que els validessin els nous fitxatges.

El mateix divendres van enviar 13 transferències a la federació per mostrar que estan al corrent de pagament, però l'entitat haurà de validar-ho dilluns per donar el vistiplau. La premissa és senzilla: sí s'ha pagat tot, jugaran, en cas contrari, seran donats de baixa aquesta temporada. Tot i poder jugar, no podrien ascendir aquest mateix curs pels deutes previs del club.

Si es confirmés la baixa de l'Engordany i Sant Julià, la lliga Unida passaria de 7 a 5 equips amb només la Massana i el Rangers amb opcions de pujar.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

Joan Vinyes, s'emporta la 52a edició del Ral·li d'Andorra Històric Arnau Soldevila, segon al Campionat d'Espanya de Quilòmetre Vertical