La selecció planta cara a la sotscampiona del món

La selecció de futbol va caure ahir per 0 a 2 davant dels Països

La selecció de futbol va caure ahir per 0 a 2 davant dels Països Baixos a l´Estadi Comunal, un marcador força més ajustat del previst davant la subcampiona del món, que amb la victòria d´ahir s´ha classificat matemàticament per al Mundial del Brasil 2014.

En un Comunal que ahir va reunir 1.400 aficionats a la grada, amb prop de 800 seguidors holandesos, el combinat de Koldo Álvarez, tot i la derrota, va fer possiblement el millor partit de la fase, amb ordre en defensa, intensitat i una pressió que ens molts moments va dificultar els moviments dels holandesos.

L´onze de Louis Van Gaal va sentenciar el partit a l´inici de la represa amb dues dianes de la seva gran figura, el davanter del Manchester United Robbie Van Persie, la primera amb una vaselina al minut 4 de la segona part i el 0 a 2, definitiu, aprofitant un mal rebuig quatre minuts després.

Tot i els gols, Andorra no li va perdre la cara al partit i va continuar oposant les mateixes armes. El 0 a 2 final és la derrota més ajustada dels tricolors en un enfrontament davant d´Holanda.

Ara els de Koldo Álvarez no tornaran a jugar fins el proper 11 d´octubre, també al Comunal, davant de Romania. 4 dies més tard, el dia 15, tancaran la fase a Hongria.

Informa: Joan López    Fotografia: Xavi Miró (FAF)