Sito Español puja al calaix més alt del podi a la Nucia

www.andorradifusio.ad

Després de tornar a pujar al calaix més alt del podi a la Nucia, Sito Español vol repetir la bona actuació en la darrera prova del Beca Júnior Rallye Team a Pozoblanco. El jove pilot creu que ha fet el pas endavant més important en l'aspecte mental.

A la Nucia, Sito Español va repetir el frec a frec que ha mantingut durant tot l'any amb el català Sergi Pérez. Després de 12 trams molt igualats, va acabar celebrant la segona victòria de la temporada a l'estrena amb Patricia Sáiz com a copilot. 

Sobre Pérez, Español valora que és un rival "dels  que et fa millorar i prémer a fons a cada cursa". També creu que en aquest ral·li va fer un pas endavant, i que en alguns trams hi havia diferències d'entre una i cinc dècimes de segon i que, per tant, "guanyar així dona gust". 

Li queda una prova per acabar el campionat de promoció Beca Júnior, els dies 17 i 18 a Pozoblanco. El resultat pot ser clau per al futur del pilot de 22 anys. "És el ral·li en què es pot decidir tot, potser em deixa anar a Europa o potser hauré de continuar picant pedra a Espanya", assegura Español, que explica que el seu objectiu principal és millorar el seu ral·li a la Nucia, perquè explica que "vaig amb calma i amb una altra mentalitat per millorar com a pilot".

Després de firmar les dues victòries del curs sobre asfalt, el repte serà repetir sobre terra, la superfície en què va ser campió d'Espanya en dues rodes motrius ara fa dos anys. 

Informa: Joan López

Imatges cedides per RFDEA i Pau Bonastre 

Comparteix: