El Torneig Internacional Vila Andorra la Vella omple el Poliesportiu de judokes

www.andorradifusio.ad

El poliesportiu d'Andorra ha acollit la 32a edició del Torneig Internacional Vila Andorra la Vella on hi han participat més de 300 judokes de les categories cadet i sènior durant la tarda d'aquest dissabte.

Unes grades plenes han pogut gaudir d'un gran espectacle i d'un ambient sa de competició. El director tècnic del Club Judo Hantei, Eladi López, es congratula perquè cada vegada "que es fa una manifestació com és el torneig Vila d'Andorra tenim un seguit de gent que ve a participar en la competició i ho segueix com a públic que és al·lucinant". I afegeix que estan molt satisfets.

Equips d'Andorra, Espanya, França i Itàlia han competit per fer-se un lloc en el podi dels diferents pesos. El director tècnic de la Federació de Judo, Toni Besolí, assegura que el nivell era molt alt. "Hi ha molt bon nivell. Estem envoltats de països importants en l'àmbit de judo com són Espanya i França". I constata que en cadet també "hi ha molt nivell".

Precisament en la categoria cadet, l'esport andorrà ha aconseguit dos podis, un or per a Isona Cerro i un bronze per a Mihail Kraljevski. Cerro constata que ha sortit nerviosa, però està orgullosa pel resultat en una competició de molt nivell. 

El torneig finalitzarà diumenge amb la participació dels més de 400 nens i nenes de les categories de base.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Eric Mompel

Comparteix:

El MoraBanc Andorra accelera a Manresa cap a la permanència (90-97)  L'equip d'Oriol Olm guanya la Patrouille des Glaciers entre Arolla i Verbier