Tractament conservador per als problemes d'esquena d'Esteve

www.andorradifusio.ad

Irineu Esteve ha deixat enrere una temporada marcada pels problemes a l'esquena. L'esquiador ha estat a la Companyia i ha reconegut que intentarà ser conservador per evitar el quiròfan.

Considera que ara pot fer un descans més prolongat i que li pot anar bé. "Primer anem a intentar el tractament conservador, que és el que estem fent tot aquest temps i no estava funcionant del tot, però crec que ara i més després d'un mes de descans pot funcionar positivament."

La idea és fer cada mes una estada de 10 dies a Noruega per preparar el curs vinent, tot i que s'ha quedat sense entrenador i ja estan buscant substitut. "Estem parlant amb un altre entrenador del mateix equip i crec que pot funcionar. Veurem si és veritat o no. Tota la resta segueix igual. Els mesos d'abril i maig es quan es tanquen els equips i es tanca l'estructura i l'staff de tot i hem d'esperar un mes, per saber cap a on anem, però teòricament tot hauria de seguir la mateixa línia".

Informa: Joan López

Comparteix:

"La gent pot opinar del 6 a 1, però no estem en condicions de mirar resultats" Històric partit de la selecció femenina contra Grècia al Nacional