L'UE Santa Coloma es classifica per a la segona ronda de la Champions

L'UE Santa Coloma s'ha classificat per a la segona ronda de la Champions en la seva primera participació. L'equip de Boris Antón ha derrotat en la tanda de penals, 6 a 5, el Ballkani de Kosovo, que ha jugat des del minut 38 amb un home menys.

El temps reglamentari ha acabat amb 0 a 1, gol de Mohedano, i la pròrroga amb 1 a 2. Franco de Jesús ha fet el 0 a 2. I Hamidi ha retallat per als locals. Aquest resultat portava als penals, en què el campió andorrà ha estat més encertat. El porter Juanpe ha estat l'heroi aturant el catorzè penal de la tanda a Thaqi.

L'entrenador dels colomencs, Boris Antón, pensa que ha estat un partit molt dur. Tanmateix, la sort ha estat del costat dels campions de lliga. El rival dels colomencs en segona ronda serà el Midtjylland, campió de la lliga de Dinamarca, i Antón valora que donaran molta guerra. El partit d'anada es jugarà dimarts vinent, al Nacional.

Per la seva banda, el capità de l'UE Santa Coloma, Christian Garcia, explica que tots els jugadors creien en la victòria i considera que l'equip s'ho mereix després del dur treball previ que ha fet.