L'UE Santa Coloma es desfà del Sant Julià i se situa a tres punts de l'Atlètic d'Escaldes

L'UE Santa Coloma va guanyar el Sant Julià per 1 a 3. Els lauredians van evitar la segona incompareixença de la temporada, però no la derrota contra el segon classificat.

La tornada a la competició del Sant Julià va saldar-se amb derrota davant l'UE Santa Coloma, en un partit que va decidir-se als primers minuts. Al minut 4Monsif amb una acció dins de l'àrea va fer el primer. Dos minuts després, Christian Garcia ampliava la diferència a la sortida d'un córner aprofitant la manca de contundència de la defensa laurediana. Els colomencs van poder ampliar el marcador, però van trobar-se amb un gran Veiga sota pals. Al descans, 0 a 2

A l'inici de la segona meitat, Chang va posar emoció amb un gol amb una jugada d'estratègia. Al 77, Paulino va fer la sentència amb un xut ajustat al pal després d'una acció per banda esquerra. Al final, 1 a 3, i els de Boris Antón se situen segons a només tres punts de l'Atlètic d'Escaldes. El Sant Julià continua a la part baixa amb cinc punts.