Verdú, amb aspiracions als Estats Units

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú ja es troba a Califòrnia on aquest dissabte disputarà el cinquè gegant de la Copa del Món de la temporada. L'esquiador afronta la cita amb ambició malgrat uns petits problemes a l'esquena.

L'esquiador ha estat aquests darrers dies a Aspen on el seu equip ha fixat la base per afrontar la gira nord-americana. En aquest camp de neu, Verdú disputarà dues proves de Copa del Món més la setmana vinent.

Verdú ha pogut entrenar en una part del traçat a l'estació de Colorado per conèixer més a fons el perfil d'una cursa inèdita a la Copa del Món en gegant. Abans disputarà, dissabte, una altra Copa del Món a Palisades Tahoe. És a Califòrnia per afrontar la cita, tot i que aquest divendres ha renunciat a entrenar a causa d'unes molèsties a l'esquena que no l'amoïnen gaire, però que han limitat la preparació. 

"Portem una setmana als Estats Units, adaptant-nos a la neu i a les condicions una mica particulars d'aquesta zona. Tot bé, aquest divendres volia preparar una mica la cursa de dissabte, el problema és que tinc molèsties a l'esquena i hem preferit descansar per estar cent per cent recuperats. Tinc moltes ganes i confiança".

Joan Verdú, esquiador FAE.

La passada campanya va ser 19è en aquesta prova. Verdú és novè a la general de gegant. Aquesta matinada de divendres es farà el sorteig de dorsals; per a l'esquiador andorrà, entre el 8 i el 15. La primera mànega, dissabte a les set de la tarda, i la segona, a les deu de la nit.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Canal Youtube Joan Verdú

 

Comparteix:

S'ajorna el Llevant-Andorra per l'incendi de València Pilotant el millor moment de l'Atlètic d'Escaldes