El vestidor del VPC afronta amb il·lusió i confiança la gran final contra el Barça Rugby Blau

www.andorradifusio.ad

El VPC ha començat amb confiança la setmana més il·lusionant de la temporada. L'equip jugarà dissabte la final de la divisió d'honor catalana contra el Barça Rugby Blau amb la sensació d'arribar a la gran cita en el millor moment de joc. 

Després de guanyar-se el bitllet per a la gran final de la divisió d'honor catalana contra el Barça Rugby Blau, el VPC viu amb més il·lusió que mai els entrenaments d'aquesta setmana. El partit de semifinals contra el Químic va mostrar un equip sòlid i amb confiança. El vestidor és més que mai una pinya. Així ho creuen els mateixos jugadors. Storm Fachaux destaca que "si mantenim la col·laboració i el bon 'feeling' que tenim des de fa dues setmanes, dissabte seria el partit per posar-ho tot junt". 

Per la seva banda, Fede Aguiar, explica que ha estat un dels objectius des del principi, el de ser un equip junt. "Hem fet el grup que volíem, era un dels objectius que ens havíem plantejat, intentar formar un grup més unit. Crec que ho estem aconseguint i es va veure el dissabte. Estem amb molta confiança".

Amb una victòria per a cada equip en els dos precedents d'aquesta temporada, les forces sobre el paper estaran molt igualades. Aguiar apunta quins aspectes seran clau. "Crec que la clau estarà en les formacions fixes, la melé i la touche. L'equip que les domini es farà fort, tindrà les regnes del partit i dominarà el joc. Estem molt igualats en tot".

Fachaux per la seva banda, opta més per la vessant mental. "S'ha de deixar tot el que tenim i això serà la clau. Sobretot jugar amb el cap fred, no entrar en el joc dels altres i fer el nostre"

El club ha posat un autocar a disposició dels seguidors que vulguin fer costat al VPC en la gran final, que es jugarà dissabte a les quatre de la tarda al camp de la Foixarda de Barcelona. 

Informa: Joan López
Imatges: Balta Borra

Comparteix:

L'alt de la Coma serà l'escenari de l'onzena edició de la JAM Extreme de freeride El FC Andorra de LaLiga Genuine tanca la segona fase a Bilbao