Vicky Jiménez: "Em fa molta il·lusió poder formar part de la primera edició i jugar a casa sempre és diferent"

www.andorradifusio.ad

Vicky Jiménez compta les hores per debutar al Crèdit Andorrà Open. La tenista es mostra il·lusionada en el seu debut a casa, tot i jugar contra una de les favorites.

Només falta un dia per veure el debut de Vicky Jiménez al Crèdit Andorrà Open. La tenista s'ha entrenat aquests dies a la pista central del Poliesportiu i arriba en un gran estat de forma després de la gira per Sud-Amèrica.

El fet de jugar a casa afirma que serà un valor afegit. "Em fa molta il·lusió poder formar part d'aquesta primera edició. Jugar a casa és diferent perquè jo sempre entreno aquí i estic acostumada a no veure les jugadores. I ara veure que hi ha tant nivell". Amb tot, es mostra satisfeta per formar-ne part. 

Sobre la pista central, admet que s'adapta bé a la superfície. "Tothom diu que bota molt la pilota o que s'escapen. Al final jo no ho noto perquè soc d'aquí i per mi és normal. Estic molt còmoda i la pista és espectacular".

El sorteig no ha estat gaire favorable, ja que s'enfrontarà a Tatjana Maria, número 70 del món. Tot i això, es mostra confiada en les seves opcions. "Ho afronto com un repte, és una cosa nova perquè mai he jugat contra ella. És una nova experiència i tinc moltíssimes ganes".

L'andorrana debutarà aquest dimecres a dos quarts de vuit de la tarda a la pista central del Poliesportiu, amb l'objectiu de superar la cap de sèrie número 3 del torneig.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro-Eric Escabias

Comparteix:

La FAM vol impulsar la participació a la 21a MoraBanc Copa d'Andorra d'esquí de muntanya Andrea Henderson, plata als Jocs dels Petits Estats d'escacs