Victòria convincent del FC Andorra contra el Real Unión (2-0)

Els de Ferran Costa sumen la sisena jornada consecutiva sense perdre i acumulen 14 punts dels darrers 18. Els gols de Luismi Redondo i Álvaro Peña permeten l'equip consolidar-se a la part alta de la classificació i acumular tres jornades sense encaixar un gol.

Gran partit del FC Andorra en el retorn a casa dels de Ferran Costa contra el Real Unión. Els bascos han sortit molt valents anant a la pressió avançada a camp rival, això ha permès als tricolors trobar molts forats a l'espai i situacions de superioritat en jugades directes

"Contents pel partit de l'equip contra un gran rival, el resultat és curt. Agraïts a la gent per la rebuda i fotuts per la lesió del Martí perquè és un noi espectacular i ens fa molt mal com a grup."

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Als primers minuts, Álvaro Martín i Manu Nieto han avisat amb un parell de xuts desviats.. Al minut 37, el mateix Nieto ha sortit d'una conducció per filtrar una passada a la frontal de l'àrea perquè Luismi Redondo enviés la pilota al fons de la xarxa amb un xut sec enganxat al pal, 1 a 0.

Poc abans del descans ha arribat la polèmica, quan Sergio Molina ha pispat una pilota a la defensa dels de Mikel Lorente. L'àrbitre ha perdonat la targeta vermella a San Bartolomé, ja que Molina es plantava sol contra el porter a la frontal de l'àrea. La falta posterior servida per César Morgado l'ha tret Charlie amb una parada de mèrit. Al descans, 1 a 0.

A la represa, l'Andorra ha sortit intens i amb gana i Nieto i Martín han perdonat en dos mà a mà contra el porter. Al 49, Álvaro Peña s'ha inventat un autèntic golàs a la sortida d'un córner per posar el 2 a 0 i donar tranquil·litat als de Costa. És el tercer gol de Peña aquesta temporada i tots tres al Nacional.

El partit ha entrat en una fase de més imprecisions i, finalment, l'Andorra ha sabut controlar el tempo per endur-se tres punts vitals.

"Cada cop estem millor. L'objectiu és millorar cada dia perquè es vegi un Andorra millor al camp i ens apropi a guanyar partits".

Álvaro Peña. Jugador del FC Andorra

La mala notícia ha estat la lesió de Martí Vilà, el lateral que tornava avui després de tres setmanes fora ha patit una molèstia a l'isquiotibial i s'ha retirat al minut 75 després d'entrar a la mitja part.

L'equip suma 14 punts i el pròxim partit serà dissabte en un camp complicat com és el del Zamora a dos quarts de quatre de la tarda.

Informa: Joel Romero

Imatge: FC Andorra