Victòria i factor camp garantit a semifinals per al VPC (26-24)

Triomf treballat i 'in extremis' del VPC a casa contra el CEU. Els tricolors han suat de valent per guanyar els catalans i s'asseguren pràcticament la primera posició i el factor camp al play-off.

Victòria 'in extremis' del VPC davant el CEU, per 26 a 24, en un partit que s'ha decidit amb un assaig final. El VPC s'assegura d'aquesta manera la primera posició i el factor camp a les semifinals.

L'assaig de Sam Franken en la darrera acció del partit ha permès al VPC sumar el sisè triomf del curs, en un partit dur i travat.

Abans, en la primera meitat, el CEU ha mostrat per què arribava com la millor defensa de la lliga. Al descans, un pobre 3 a 6 al marcador i tot per decidir.

La sortida de vestidors també ha estat de domini visitant, gràcies a les errades del quinze de Dani Raya que han penalitzat els barcelonins amb un xut a pals i dos assajos.

Passat l'equador de la segona meitat, els tricolors han començat a reaccionar amb bons minuts de Pep Arasanz i Sam Franken. Primer amb un assaig conjunt culminat per Cristian Abarca, 14 a 19.

Al 70 ha arribat una de les millors jugades de la temporada, quan Sam Franken s'ha escapat per la divisòria amb un canvi de ritme i Pascual Navarro ha capgirat el marcador amb un assaig de manual, 21 a 19.

El CEU no s'ha donat per vençut i una errada al 79 els ha tornat a donar avantatge, 21 a 24.

Lluny d'arronsar-se, el VPC ha lluitat la darrera possessió i només l'àrbitre ha impedit que s'emportessin el partit. Tot i això, en segona instància Sam Franken ha fet justícia pel 26 a 24 final.

El quinze de Dani Raya continua líder amb 6 triomfs en set partits quan només falta una jornada.

Imatges: Eric Escabias