La victòria es resisteix (1-1)

L'Andorra continua allargant la seva ratxa sense guanyar i aquest dissabte no ha passat de l'empat contra el filial del Vila-real. Un gol de Scheidler al temps d'afegit ha evitat el drama al Nacional.

La victòria continua resistint-se al FC Andorra. Sota l'atenta mirada de Gerard Piqué o Quique Setién, els tricolors s'han vist incapaços de superar un rival directe com és el Vila-real B. Eder Sarabia ha fet alguns canvis a l'onze inicial donant entrada a Diego Alende i Jorge Pombo.

Precisament, al minut 12, Pombo ha marcat a passada de Petxarroman, però l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc. Més tard, Julen Lobete ha perdonat en una acció clara davant Iker Álvarez. Al descans, 0 a 0.

La represa ha tingut el mateix guió amb els groguets ben plantats i un Andorra que buscava forats. Els de Miguel Álvarez han avisat amb una acció clara de Jorge Pascual sol davant Nico Ratti. La rèplica l'ha posat Lobete, que l'ha tingut amb una rematada de cap. La mà providencial d'Iker Álvarez de Eulate ha salvat el primer. Al 77, Diego Collado ha aprofitat una pilota a l'espai per superar Ratti i fer el primer. El gol ha estat ratificat pel VAR després que l'assistent l'anul·lés en primera instància.

Quan tot pintava negre, una pilota a l'espai de Marsà l'ha lluitat Karrikaburu i Scheidler. Aquest darrer ha fet l'empat amb un golàs amb un xut encreuat. Al final, 1 a 1, i l'equip suma només 2 de 21 punts les darreres jornades.

Imatge cedida: FC Andorra