El Vila d'Andorra la Vella de judo reunirà més de 700 participants en la 30a edició

www.andorradifusio.ad

El Vila d'Andorra la Vella de judo celebra aquest cap de setmana la trentena edició amb rècord de participants. La competició organitzada pel Club Hantei recupera el format internacional anterior a la pandèmia, amb judokes procedents de cinc països. 

Aquest cap de setmana el Serradells acollirà més de 700 competidors de totes les edats, procedents de 5 països, en un Vila d'Andorra la Vella que bufarà 30 espelmes.

Al capdavant de l'organització, un any més hi serà l'Eladi López, que va posar en marxa el torneig fa tres dècades i que recentment ha estrenat el grau de setè dan. El director tècnic del club de Judo Hantei ha recordat que "fa trenta anys que vam començar amb una competició molt petita i amb poca gent".

Per als competidors andorrans aquesta és una de les dues cites més importants d'un calendari que els darrers dos anys s'ha reduït força per culpa de la pandèmia. Així, esperen aquesta nova edició amb més motivació que mai.  

Theo Rogue, judoka del Club, explica que és "una de les primeres competicions que fem amb tanta gent i realment és un retorn després de gairebé 3 anys sense poder fer res de res". Per la seva banda, Natalia Hanna, que també forma part de l'Hantei, destaca les ganes de competir en el torneig, una motivació que espera competir amb la resta de participants.

La competició es repartirà en dues jornades. Dissabte a la tarda obriran foc els cadets i més tard serà el torn dels júniors i els sèniors. Diumenge al matí entraran en acció les categories de base. 

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Les GSeries 2023 s'electrificaran amb una nova categoria La primera Specials SuperCup enfrontarà per partida doble l'Andorra i el Cornellà