Volen el tercer triomf consecutiu

www.andorradifusio.ad

El jugador del FC Andorra Diego Pampín espera que l'equip allargui la bona ratxa de resultats. El lateral creu que amb el pas de les jornades, el canvi d'estil s'anirà perfilant i no serà tan dràstic com es va veure a Elda. 

El FC Andorra ha millorat la cara les darreres jornades i l'equip espera que el canvi a la banqueta prolongui la bona dinàmica. Amb tot, els jugadors prefereixen pensar que la millora no només té a veure amb el relleu de tècnic sinó, com afirma Diego Pampín, també en el fet que "ho estem mereixent i perquè ho estem fent bé".

Precisament, l'estil més directe i sense complicacions que va veure's a Elda s'anirà perfilant i Pampín espera que diumenge contra l'Eibar es vegi una versió una mica diferent i amb l'equip "sent protagonista". 

El lateral esquerre acaba contracte enguany i ha despertat l'interès d'equips de primera. Tot i així, en aquest tram decisiu de la temporada el jugador descarta pensar en qualsevol cosa que no sigui "salvar la categoria".

Abans de parlar de contractes cal tancar la permanència, per això el club ha fet una promoció per als cinc partits que resten a casa. Es vol incentivar la màxima assistència possible i ha posat les entrades a cinc euros per als residents i gratuïta per als menors d'edat. 

Informa - Imatges: Joel Romero

Comparteix:

Estònia és l'escull a batre per passar a la ronda principal del Preeuropeu Andorra supera per primer cop la ronda preliminar del Preeuropeu