El VPC s'estrena a Catalunya amb una concloent victòria contra l'Spartans de Granollers (69-5)

Estrena triomfal del VPC Andorra a Prada de Moles. L'equip de Dani Raya ha derrotat els Spartans de Granollers per un concloent 69-5 en el primer partit de la temporada. La setmana vinent els andorrans s'enfrontaran al Barça, res a veure amb el rival d'aquest diumenge.

69 a 5. Aquest és el marcador del debut del VPC Andorra a la fase prèvia de Divisió d'Honor catalana. El partit no ha tingut història degut a la superioritat dels homes de Dani Raya.

Els Spartans no han estat rival. Venien de perdre de 54 punts en la primera jornada i aquest diumenge han demostrat el perquè. El VPC els ha passat per sobre. Al descans, el marcador ja era 19 a 0 favorable als de Dani Raya, més forts a la davantera i amb poca resistència a l'hora de trenar jugades.

A la segona part els assajos locals han anat pujant al marcador. N'hi ha hagut de tots els colors. Els Spartans han anotat l'assaig de l'honor gairebé al final. La resposta, aquesta jugada de precisió de McNeish saldada amb una altra marca.  Al final, 69 a 5 i Dani Raya que encara veia aspectes a millorar.

L'entrenador ha destacat que s'ha vist el joc que volen fer, encara que hi hagut errors causats per ser el primer partit que juguen. "És el típic primer partit de temporada i contant que no hem tingut amistosos ni res, s'ha vist una mica el joc que volem fer". I ha afegit. "Hem tingut moltes imprecisions als últims metros."

El VPC ha celebrat la primera victòria a Prada de Moles. Dissabte vinent visitarà l'invicte Barça Blau, a la Teixonera.

Informa: Sergi Cano
Imatges: David Moreno