El VPC femení cau davant el CEU amb polèmica arbitral (19-20)

Derrota dura del VPC femení en el darrer partit de lliga a casa davant el CEU, per 19 a 20. Les tricolors s'han refet a tres targetes grogues a la segona part i han tingut la victòria al final amb una marca sense completar.

Penúltim partit del curs per al VPC femení i desfeta amarga davant el CEU, en un enfrontament marcat per la incidència arbitral. 4 grogues i una vermella a Dani Raya. Aquest és el balanç que s'ha endut aquest diumenge el VPC en la darrera jornada de lliga a casa davant les catalanes.

A la segona meitat, les tricolors han hagut de jugar amb fins a tres jugadores menys. Aquest escenari ha posat molt coll amunt un partit que el VPC ha començat guanyant amb un assaig de Cristina Modesto al minut 13.

Al 32 ha arribat el segon en una bona jugada individual, tot i que les visitants han respost amb una penalitat transformada i un assaig abans del descans per posar el 12-10.

La represa ha estat marcada per la polèmica arbitral amb decisions qüestionables i això ha permès al CEU posar-se per davant amb dos assajos, 12 a 20.

Quan pitjor pintaven les coses, Noa Sánchez ha completat una marca al 68 en una jugada llarga.

Dos minuts més tard Cristina Modesto ha tingut la victòria a les seves mans, però no ha arribat a plantar la pilota per fer l'assaig.

Al final, 19 a 20, i el VPC femení espera tancar una temporada dura i complicada a divisió d'honor catalana.

Després del partit, l'entrenador Dani Raya, al·lagava l'equip, la seva força i el treball per mantenir-se en la categoria. "El nostre lloc està a Divisió d'Honor catalana i crec que ho estem demostrant i més en partits com aquest. És el que ens mereixem i crec que podem tenir un equip aquí".

Imatges: Eric Escabias