Xolela Daniels, reforç sud-africà per als tres quarts del VPC 

www.andorradifusio.ad

Xolela Daniels és el darrer reforç del VPC per intentar l'ascens a la Divisió d'Honor B espanyola. El tres quarts sud-africà va tenir els primers minuts amb l'equip de Dani Raya contra el Gòtics, i ara compta els dies per debutar a Prada de Moles. 

Encara no fa una setmana que Xolela Daniels va arribar de Sud-àfrica, però ja és un més als entrenaments del VPC. Dissabte passat va debutar contra el Gòtics al camp de la Foixarda i creu que s'adaptarà molt aviat als esquemes de Dani Raya perquè té similituds amb el rugbi que es practica al seu país. "És el mateix tipus de rugbi que a Sud-àfrica. L'estructura és la mateixa. Penso que encaixo molt bé, he après el pla de joc molt ràpid i tot està resultant fàcil per a mi".

"Soda", com el coneixen els companys, reforçarà els tres quarts en la posició de centre, tot i que també pot jugar d'ala. Amb tot, Daniels creu que pot aportar de diferents maneres. "Soc un bon atacant, puc aportar també en defensa i fer molta feina al terreny de joc. Crec que puc contribuir molt a l'equip".

Aquesta serà la segona experiència europea per a Daniels, després de jugar un any a Romania. Diumenge debutarà davant l'afició a Prada de Moles, contra el BUC de Barcelona. 

Informa-imatges: Joan López 

Comparteix: