1.000 persones participen en la 11a caminada contra el càncer

www.andorradifusio.ad

Unes 1.200 persones han participat aquest matí de diumenge en l'11a caminada contra el càncer. Des de l'organització es mostren molt satisfets amb la xifra d'inscrits, que ha estat més baixa que en l'anterior edició a causa de la coincidència amb altres esdeveniments.

La marxa ha començat a la plaça del Poble on diverses autoritats que també hi han volgut participar han donat el tret de sortida i ha recorregut els carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

La coincidència amb altres esdeveniments ha reduït el nombre d'assistents, tot i això, la xifra de participants els satisfà molt i no dubten a preparar més esdeveniments com aquest per conscienciar sobre la malaltia.

Des d'ASSANDCA estan contents amb el suport que té l'associació al país i han aprofitat per reclamar al govern més accions per lluitar contra la malaltia, que es troba molt present al Principat.

"El nostre local no està adaptat encara per fer-ho, amb la qual cosa no ho estem fent, i volem demanar-li a Govern si ens pot ajudar amb aquestes reformes ja que tot per desgràcia val diners i la nostra associació no rep cap subvenció de Govern doncs a veure si ens poden ajudar ja que estem intentant donar uns serveis que no dona el servei sanitari, no perquè no vulgui, sinó perquè no és la seva finalitat."

Josep Saravia, president d'ASSANDCA

Els assistents participen en la caminada per solidaritzar-se amb qui pateix la malaltia. Molts d'ells són afectats, ells o el seu entorn, i aprofiten també per visibilitzar la malaltia. 

Informa: Martina Torrebadella

Imatges: David Moreno

Comparteix:

L'Orfeó Andorrà i Adzé Cor Cambra captiven el públic a l'església de Sant Esteve El pressupost d'Afers Socials per al 2025 serà de 42 milions d'euros