12.000 espelmes il·luminen Ordino en la quarta Nit de la Candela

www.andorradifusio.ad

Tot preparat per a la quarta Nit de la Candela. Quan es pongui el sol, Ordino quedarà il·luminat per 12.000 espelmes, mil més que l’any passat. Per una nit substituiran la il·luminació artificial dels fanals. 

És una tradició arribada des d'Itàlia amb el seu creador Maurizio Gregori, va néixer fa tretze anys a la localitat de Vallerano i pretén ser una nit màgica però sobretot romàntica. Des del comú prefereixen que es faci entre setmana perquè no estigui tan massificada.

"No ho fem en un divendres per evitar que hi hagi massa afluència. És un acte que requereix tranquil·litat per observar i gaudir de l'entorn", ha explicat Eva Choy, cònsol menor d'Ordino.

Des de dos quarts de deu fins a la 1 de la matinada, la llum de les espelmes farà que els jardins d'Areny-Plandolit, la Casa Rossell i la plaça Major semblin un conte de fades. Els assistents esperen una nit molt bonica. 

Una cita on tampoc falta la música, els espectacles de foc i la dansa. Amb actuacions de Duality, Marta Roquett i Somnis de llum. Serà sota la llum de les candeles.

Informa: Laura Mitjans

Comparteix:

El poder de l'art i l'escriptura com a vies d'expressió per a persones amb problemes de salut mental Concòrdia vol saber les residències autoritzades des del 2011 i les mesures que es prendran per solucionar el problema dels abocadors