18.000 passatgers al bus d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

El bus a demanda i la línia regular d'Escaldes-Engordany han registrat 18.000 viatges de juliol a setembre. Per a la temporada d'hivern, i com a resultat de les enquestes fetes durant els dos últims mesos, s'hi afegeixen dues parades i més freqüències. 

Des del 15 de juliol fins al 15 de setembre, el bus a demanda i la línia regular verda d'Escaldes-Engordany han registrat uns 18.000 viatges. La línia d'Engolasters n'ha completat més de 6.000, la meitat que el bus a demanda. El tècnic responsable del servei, Armand Szafran, destaca que "s'ha passat del 53% de viatges completats satisfactòriament al gener a més d'un 78% a l'agost"

Les enquestes fetes durant els mesos d'agost i setembre han reflectit una satisfacció general dels usuaris i també propostes de millora. És per això que, atenent les demandes, la cònsol major, Rosa Gili, anuncia alguns canvis de cara a la temporada d'hivern, per exemple, "més freqüència en hores punta". També s'hi afegeixen dues parades, al Madriu i al bosc de la Devesa. Entre setmana no es pujarà al camp del Serrat i els caps de setmana només hi haurà tres serveis. I pel que fa al recorregut es retalla la volta que es donava pel costat de l'Hospital i baixava per l'avinguda del Pessebre.

Sí que es manté l'ús de l'aplicació que permet saber en temps real on es troba el bus i també sol·licitar el bus a demanda.

Les novetats de la temporada d'hivern començaran el proper dilluns 16 d'octubre. 

Informa: Neus Vila

Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

'Música per a la memòria', un concert per reviure els records de la gent gran La junta electoral insta a millorar el transport del vot judicial