25 establiments participen a La Massana Llaminera

www.andorradifusio.ad

El dolç és el protagonista de la nova acció gastronòmica de la Massana. 25 restaurants, granges i cafeteries participen en la iniciativa, que vol posar en valor el producte local i de qualitat.

Amb l'entrada de la primavera, a la Massana comença una nova ruta gastronòmica, aquest cop amb el dolç com a protagonista. 25 establiments de la parròquia se sumen a aquesta campanya per mostrar un tast de la seva cuina i fer gaudir paladars.

El director de restauració de l'Anyós Park, Mario Iranzo, explica que en el seu establiment aposten per presentar "propostes casolanes i propostes mexicanes". D'altra banda, l'encarregada de Cofee Mountain, Carmen López, afirma que des del seu establiment fan "tota mena de pastissos casolans".

La diversitat de productes és un factor diferencial en aquest esdeveniment. Hi ha receptes de tota mena: tradicionals, modernes, veganes, sense gluten i amb productes de proximitat i de temporada. La Massana Llaminera és una bona oportunitat per conèixer nous xefs i establiments a prop de casa. "Es una excusa per venir i descobrir la nostra cuina", assegura Iranzo. Un fet al qual se suma López assegurant que "ve molta gent nova".

Fidelitzar nous clients sol ser habitual en aquestes accions gastronòmiques, en què es posa en valor la qualitat dels productes locals. 

Esmorzars, berenars, postres... tot té cabuda a La Massana Llaminera, perquè sempre s'ha de deixar un espai per al dolç.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

El projecte cultural La Màquina del Temps ja prepara nous capítols El Museu Carmen Thyseen organitza un taller de decorar ous de pascua