El restaurant Manacor del Tarter i l'hotel Coma han estat els participants premiats en la 28a edició de la Mostra Gastronòmica d'Andorra, celebrada aquest diumenge a Ordino. Enguany, el Japó ha estat el país convidat, amb propostes a l'altura d'un xef amb una estrella Michelin.
Els 375 comensals que s'apleguen en aquest espai han pogut tastar un dels 20 menús que s'han preparat especialment per a la Mostra Gastronòmica d'Andorra, enguany dedicada a la cuina del Japó.
L'encarregat de portar la gastronomia nipona a l'acte ha estat el xef amb una estrella Michelin Hideki Matsuhisa, amb dos plats d'alt nivell que han traslladat al Japó els comensals. Una edició que, com també ha passat en els anteriors anys, ha exhaurit les entrades dies abans.
Enguany s'han pogut tastar 20 menús elaborats per restaurants del Principat. Propostes que, per primera vegada, s'han votat a través d'una aplicació per a telèfon mòbil on el públic ha pogut votar el plat que més li ha agradat. A una pantalla gegant han aparegut els resultats, però els guanyadors no s'han desvelat fins al final.
El premi al millor plat tradicional se l'ha endut el restaurant Manacor, mentre que el de millor plat tradicional ha estat per a l'hotel Coma.
Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Kevin Ribeiro
Comparteix: