3.000 persones recorden la música dels 90

www.andorradifusio.ad

Èxit en la primera cita de l'Andorra Mountain Music, que va acollir més de 3.000 persones amb gran presència estrangera. Des de l'organització asseguren que la intenció és seguir creixent.

Ha arrancat una nova edició de l'Andorra Mountain Music, el festival de música electrònica que porta èxits actuals i de tots els temps. Amb l'arribada de l'estiu, els amants de la música electrònica i els nostàlgics dels 90 han agafat aquest festival amb moltes ganes de recordar una època. 

La primera cita va aplegar més de 3.000 persones, el 60% provinents de 22 països diferents. Des de l'organització es mostren molt satisfets i amb ganes de seguir creixent.

"Continuem fent que la destinació d'Andorra creixi en qualitat i en quantitat. Per primera vegada hem aconseguit que la gent d'Andorra gaudeixi d'un espectacle mundial."
Brian Cross, director artístic Andorra Mountain Music

Artistes com New Limit, Paco Pil, Viceversa o Sensity World van ser els protagonistes d'un espectacle que va aconseguir agrupar públic de totes les generacions.

Arriba el plat fort

I aquest diumenge l'Andorra Mountain Music portarà el que podria ser el concert més multitudinari que s'ha acollit al país. David Guetta torna a Andorra després de tres anys, i és previst que atregui 10.000 persones de públic. De fet, és el plat fort del festival, per al qual s'ha dissenyat una estratègia de mobilitat per evitar aglomeracions. Es recomana utilitzar el transport públic.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Eric Mompel

 

 

 

Comparteix:

Una desfilada per acomiadar-se Un cel estel·lar