40 propostes de cuina de tardor-hivern a la Mostra Gastronòmica

www.andorradifusio.ad

Magdalena de bacallà i alls tendres, timbal de trinxat amb porc senglar o cargols de Lleida al xurrup. Són algunes de les 40 propostes que es podran trobar dins la Mostra Gastronòmica que es farà la setmana vinent a Ordino, una cita que arriba a la 24a edició amb un vintena de restaurants que donen a conèixer els seus millors plats.

El diumenge 15 de novembre l´Andorra Congrés d´Ordino es convertirà en el centre de la gastronomia andorrana. Una vintena de restaurants, la majoria del país, es donaran a conèixer a través de dues propostes originals que combinen modernitat, fusió i cuina de temporada amb plats "de tardor-hivern com milfulls de bolets, figa farcida, melós de porc, cua de bou, fricandó o timbal de trinxat", detalla el conseller de Turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel.

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme d'Ordino a un preu de 32 euros de manera anticipada, 38 a taquilla i 22 per als infants i joves de 4 a 12 anys. Amb l´objectiu de gaudir d´un bon dinar, un any més s´han preparat diverses activitats, entre les quals la música en viu, avança Gabriel, que prefereix reservar-se la resta com una sorpresa pel dia de la mostra.

Precisament l´aforament es limita a 300 comensals i com ja és habitual comptarà amb el servei dels alumnes d´hostaleria del Lycée Comte de Foix durant el servei.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Marta Paixà

Comparteix:

Els partits encaren els darrers dies abans de la presentació de candidatures, aquest dimecres L'Associació de Futbolistes Espanyols, afectada per la crisi de BPA