Vins “grand cru” de Bordeus, tòfona de l'Alta Garona o caviar d'Aquitània. Avui l'ambaixada de França rep 60 invitats que provaran les delícies de la gastronomia francesa. Per tot plegat han convidat el xef d'estrella Michelin Michel Dussau, que aquesta tarda ens ha mostrat el menú.
Entrem a la cuina de l'ambaixada de França on trobem la xef de la residència Fabiola Jorquera que avui ha cedit els fogons a l'estrella Michelin Michel Dussau. Avui preparen menú per a prop de 60 comensals que tindran el privilegi de provar caviar d'Aquitània i foie elaborat amb una recepta tradicional acompanyat de poma i melmelada de tomàquet. Amb tot, Dussau s'ha deixat seduir per la carn d'Andorra cuita a baixa temperatura que vestirà amb una trumfa farcida. El secret de la cuina francesa es troba a gaudir d'asseure's a taula i per això la tradició igual d'important de completar l'àpat amb formatge i unes postres a base de xocolata de Valrhona i tòfona de l'Alta Garona. El sopar a l'ambaixada dóna el tret de sortida a tres dies de jornades gastronòmiques en què una quinzena de restaurants del país oferiran menús a base de productes francesos.