L'accessibilitat cognitiva, l'objectiu de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell d'aquest curs

www.andorradifusio.ad

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell enceta el nou curs amb la mirada posada en l'accessibilitat cognitiva. 

L'objectiu, fomentar i promoure la independència i l'autonomia dels 700 usuaris. La fundació ha volgut fer visible l'accessibilitat menys coneguda per la societat amb una conferència. L'acte ha comptat amb la participació de les directores del Centre espanyol d'accessibilitat cognitiva.

"El perquè de l'accessibilitat cognitiva? Ja sabem que és un dret de les persones amb discapacitat, poder accedir a la informació amb totes les facilitats i poder comunicar-se amb tota tranquil·litat. Per tant, com no podria ser d'una altra manera, la fundació aposta per la qualitat de vida de les persones que atenem".
Céline Mandicó, directora general FPNSM  

Raquel Cárcamo, codirectora Centre espanyol d'accessibilitat cognitiva, afirma que  "l'accessibilitat garanteix l'eliminació dels murs. Quan no hi ha un mur les persones es poden moure amb una major autonomia i una major llibertat i garantir-se més drets". Així mateix, Blanca Tejero, codirectora Centre espanyol d'accessibilitat cognitiva, ha afegit  "que potser no és tan visible com una cadira de rodes o un gos guia".

Informa: Redacció
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Concòrdia diu no al pacte d'Estat per la UE perquè seria "hipòcrita" Andorra Recerca+Innovació impulsarà un estudi d'impacte d'un acord d'associació