La companyia es troba ara acabant de fer proves de producció per començar a envasar en dues setmanes. Els nous responsables de la marca esperen que el consumidor, sobretot l'andorrà, els faci confiança i puguin fer-se un forat en un mercat força saturat. Voldrien arribar a distribuir entre 25 i 30 milions d'unitats en dos anys.
Aigua d'Arinsal tornarà a estar als supermercats en poques setmanes. Després de fer una inversió que s'acosta als dos milions d'euros, les màquines envasadores tornen a estar en marxa. El producte es presentarà en tres formats per a l'alimentació i tres per a l'hoteleria. El gerent d'Aigües del Pirineu, Andreu Vilarubla, espera que "si no falla res, les proves s'acabaran en 8 o 10 dies i es començarà a envasar". Abans de final d'any confia en tenir dos productes al mercat. Els primers que trobarem a les botigues seran les garrafes de sis litres i les ampolles de dos.Els nous propietaris d'Aigua d'Arinsal es dirigeixen al mercat andorrà, als del sud de França, Catalunya i Llevant. Les perspectives són ara per ara prudents però si les vendes van bé, es podria arribar a distribuir entre 25 i 30 milions d'unitats en dos anys. La seva major confiança es troba en la qualitat de l'aigua, un aigua mineral que neix a 1.700 metres d'altura, molt equilibrada i de mineralització dèbil. Un cop surti al mercat l'empresa haurà de posicionar la marca. Ara, segons Vilarubla, "la cota de mercat és zero i haurem d'anar a robar mercat a totes les marques". Confia en posicionar-se "en un parell d'anys" i en què la gent "farà confiança i sabrà apreciar el producte". Explica que "abans era aigua de manantial i ara és aigua mineral natural", fet que ha d'ajudar a entrar al mercat.Aigua d'Arinsal donarà treball a uns vuit treballadors de moment. Demà la planta serà inaugurada oficialment.Informa: Ana Alamán Imatge: Xavi Fajardo