A Canillo també se serveixen centenars de racions d´escudella. Els cuiners han abocat a les foganyes 70 quilos de botifarra, 40 de peus de porc, 50 de mandonguilles i 70 més de gallina, a més de la verdura i els altres ingredients tradicionals.
A Canillo han començat a fer bullir els escudellers a les sis del matí per poder oferir entre 700 i 1.000 racions de vianda, que s´han servit en plats com aquest, que cada any són diferents i que en aquesta ocasió s´han dedicat al santuari de Meritxell.
Un cop més l´escenari on s´ha servit l´escudella ha estat la plaça del Telecabina. Un dels més veterans a cuinar la vianda en detalla els principals ingredients i es declara partidari de posar-hi més gallina que porc perquè el gust sigui més suau, cosa que assegura que els consumidors agraeixen:
La vianda s´ha acompanyat de pa, vi i coques i, com és costum, l´àpat popular ha coincidit amb els Encants, que han recaptat diners que es destinaran a finalitats benèfiques.
Informa: Gerard Gort
Imatges: Hèctor Romance
Comparteix: