Albert Ginestà presenta 'I.Real', un conjunt de narracions que podien haver estat realitat

www.andorradifusio.ad

Albert Ginestà presenta el seu nou llibre. Es tracta d''I.Real', guardonat a la Nit Literària, un conjunt de narracions on l'autor busca noves realitats a diversos fets com la desaparició de la Verge de Meritxell. A més, per a l'ocasió també es reedita el material premiat en l'edició del 2010.

Després de guanyar el Sant Carles Borromeu de contes i narracions, aquest dimarts Albert Ginestà ha presentat 'I.Real', un recull de narracions que podrien haver estat reals amb girs temporals i coincidències, un exercici literari que sovint sorprèn el mateix autor. "Són individus que tenen les seves històries i que conflueixen en algun moment. Junts creen una peça musical. De vegades he d'anar enrere o endavant per acabar d'explicar algunes coses per entendre-ho", explica l'autor.

La desaparició de la Verge de Meritxell, un bisbe, una nota indesxifrable o una pintora en hores baixes són alguns d'aquests contes que naveguen entre realitats existents i altres que no ho són. Per a l'ocasió també s'ha aprofitat per reeditar altres contes de Ginestà, els que van guanyar el mateix guardó el 2010, ha explicat la directora de comunicació i màrqueting de MoraBanc, Mireia Maestre.

Albert Ginestà serà un dels autors que aquest Sant Jordi signarà llibres. Mentrestant espera que arribin altres històries per portar-les a una dimensió on el temps, l'espai i el destí dels protagonistes estan per escriure.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Il·lustradors de renom al 23è Saló del Còmic El concurs de Solo del Sax Fest ja té finalistes