Àlex Ruiz considera que esdeveniments com l'Andorra Taste ajuden a desestacionalitzar l'economia del país

www.andorradifusio.ad

Pel president de l'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics, Àlex Ruiz, esdeveniments com l'Andorra Taste contribueixen a diversificar l'economia del país fora de la temporada alta.

A més, en l'àmbit gastronòmic creu que el país ha millorat molt durant els darrers anys i la presència dels professionals del certamen culinari n'és una mostra. "Realment en dos o tres anys la gastronomia a Andorra ha millorat moltíssim. Ja comença la gent a pujar al Principat pels restaurants que tenim. Aquest primer congrés de tast de gastronomia d'alta muntanya penso que és un èxit bestial. Han vingut uns xefs fantàstics".

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

L'obra "Eclosió, soc el cos clos" és el quart projecte de La Llançadora d'Encamp "Infarto: ¡No vayas a la luz!" de Santi Rodríguez estrena la temporada de teatre d'Encamp