Alís creu que els socis majoritaris de Saetde sols no poden decidir trencar Nevasa

www.andorradifusio.ad

Els excònsols d'Encamp i Canillo Miquel Alís i Bibiana Rossa estan preocupats per la decisió de Joan Viladomat d'instar a la dissolució de Nevasa. Tots dos consideren que es tracta d'un projecte pel qual s'ha lluitat molt i que seria un error fer-lo desaparéixer.

Els dos excònsols han participat aquest matí al Cafè de l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional, i s'han mostrat contraris a la desaparició de Nevasa, i en conseqüència, de la marca Grandvalira. Alís ha assegurat que tot i ser soci majoritari, la decisió no pot dependre només de Joan Viladomat. "Grandvalira no pot dependre de l'humor d'una persona d'un dia". Considera que "tot i ser el majoritari hi ha coses que no pot fer, com muntar i dissoldre societats". "Hi ha d'haver l'acord de l'assamblea extraordinària de Saetde, que necessita més de dues terceres parts, i aquí no les té", ha afirmat.

Per a Rossa, és normal que en una societat hi hagi friccions, però creu que s'han de solucionar pel bé del país. També recorda que els dos comuns van haver de fer molts esforços per tirar endavant el projecte: "És feina d'anys, de generacions, d'aportacions, de frecs, de bon moments i de no tan bons. El que no s'hi val és deixar fer una bola grossa i un bon dia dir punt, aquí s'acaba".

En tot cas Alís ha reconegut que, en part, entén la posició de Viladomat, però també assegura que interposar-se recursos entre socis no és agradable.
Ara bé, assegura que la plataforma "la fa Ensisa i la paga Ensisa, i potser llavors només és qüestió que el Govern ho faci bé". "Si Ensisa vol fer una millora, estic convençut que revertirà a Grandvalira, també", ha conclós.

Tant Rossa com Alís han apel·lat al sentit comú i han demanat que es recondueixi la situació. Sobretot perquè ara per ara Grandvalira és una de les marques més potents en l'àmbit internacional associades amb el Principat.

Informa: Judit Pedrós
Imatge: Ignasi Llobet

L'anàlisi complet dels excònsols a l'Ara i Aquí:

 

Comparteix:

Multitud de persones omplen el centre històric pel De copes Hoteleria i la restauració necessiten cobrir uns 500 llocs de treball