S'ajorna la sentència de la causa primera del cas BPA 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El judici de la causa primera de BPA continua sumant capítols. El darrer és que s'allargarà més del previst per la seva complexitat. Segons s'ha explicat en un comunicat, la sentència no es farà pública fins al juliol de l'any que ve. 

La sentència de la causa primera del cas BPA es farà pública el 15 de juliol del 2025. En un primer moment s'havia de fer pública el 31 d'octubre d'enguany, però segons ha avançat aquest dimecres el Consell Superior de la Justícia ha estat ajornada per la dificultat de la causa examinada, la gravetat i la complexitat de l'estudi dels delictes i el volum de les actuacions.

El magistrat ponent del Tribunal de Corts, Enric Anglada, ha afegit en la providència comunicada a les parts altres motius que han impossibilitat mantenir la previsió inicial. Perquè pel bon funcionament del Tribunal de Corts els magistrats redactors de la sentència també han de participar en altres judicis, donada la circumstància d'incompatibilitats d'altres magistrats per formar sala. 

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.