Assandca vol participar en la Llei de l'oblit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Assandca veu positiu que el Govern hagi acceptat la proposició de llei de l'oblit que ha d'afavorir que persones que han patit, per exemple, càncer, puguin accedir a una assegurança de vida sense problemes. L'entitat comenta, però, que hi voldrien fer les seves contribucions i que es tingui en compte els nens que han passat aquesta malaltia.

La proposició de llei de l'oblit va ser entrada pel PS i el Govern ha decidit acceptar-la, però demanarà a la majoria del Consell General que la treballi a través d'esmenes. Des de l'entitat que agrupa els malalts de càncer s'hi vol participar.

"Ens agradaria participar en aquesta llei que ens afecta directament als afectats de càncer. El problema és la disponibilitat i com vagi. Però sí que ens agradaria participar-hi."

Josep Saravia, president Assandca

L'Executiu aposta per incloure-hi només les assegurances de vida i Assandca afegeix que s'haurien de tenir en compte els infants que han patit càncer.

"El fet que estiguis treballant i vulguis tenir una assegurança particular et costarà més car que a una persona normal. Amb la qual cosa és on diem que un nen no ha tingut cap culpa de tenir un càncer i, evidentment, si l'ha superat i fa més de 10 anys, vol dir que té la mateixa possibilitat de tenir un càncer que una persona normal."

Josep Saravia, president Assandca

Aquest diumenge es celebra l'onzena edició de la Caminada contra el Càncer que organitza Assandca i que té com a objectiu conscienciar la població de l'increment de casos de la malaltia que s'ha registrat al Principat.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.