Les concessionaris de bus, a l'espera de com s'organitzen els horaris nocturns

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les concessionàries de les línies de bus destaquen que l'ampliació de l'horari nocturn és una bona iniciativa i en constaten la demanda. Ara bé, apunten que s'ha de veure amb el Govern com s'aplica.

"Hem d'estar preparats i, si no ho estem, buscarem solucions per estar-ho. Un cop estigui en marxa el servei s'hauran de fer estadístiques de quin ús té per corregir, si cal, les decisions que s'han adoptat, però sembla que acabarà en la bona direcció".

Gabriel Dallerés, president Coopalsa

"Pensem que és positiu, però ara s'ha d'organitzar i ens hem de posar d'acord amb el Govern per acordar les freqüències, els horaris, veure quina demanda hi haurà, perquè també és una incògnita per nosaltres".

Bartumeu Gabriel, gerent Autocars Nadal

Per la seva banda, els usuaris consultats estan convençuts que l'ampliació dels horaris de les línies d'autobús per cobrir la franja nocturna és positiva. Creuen que ajudarà sectors com la restauració i l'hoteleria i, en tot cas, s'ha de fer la prova.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Gerard Fumadó

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.