Concurs per a construir pisos de lloguer econòmic a l'avinguda del Pessebre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha tret a concurs el projecte per a licitar la construcció d'habitatges públics de lloguer a preu assequible a l'avinguda del Pessebre. És una iniciativa conjunta amb el Comú d'Escaldes-Engordany, que preveu enllestir la seva part en tres mesos. L'Executiu també ha ampliat el contracte per a rehabilitar un altre immoble, al carrer Roureda de Sansa, amb la mateixa destinació.

Nou pas endavant del Govern en el projecte de construcció d'habitatges a preu assequible. I és que ha tret un concurs per a licitar els treballs a l'avinguda del Pessebre número 60, d'Escaldes-Engordany. El total de la infraestructura hauria de costar uns 8 milions d'euros, que finançaran l'Executiu i el Comú de la parròquia, que hi aportaria uns 2 milions.

El Comú d'Escaldes-Engordany té previst acabar la seva part d'aquestes obres a inicis de l'any vinent. Consisteixen a fer els fonaments, plantes d'aparcament i una plaça pública. 

Per part de l'Administració local es preveu enllestir la seva part el gener del 2025. Consisteix en els fonaments, un pàrquing i una plaça pública. A més, el Comú ha cedit el terreny a l'Executiu per 35 anys. Quan l'edifici estigui acabat, tindrà prop d'una quarantena de pisos de mides diferents i espais comunitaris.

A Andorra la Vella també s'ha ampliat el contracte dels treballs de rehabilitació de l'edifici situat al carrer Roureda de Sansa per valor d'una mica més de 200.000 euros. El Govern destinarà 3,2 milions a la reforma d'edificis que, com aquest, es convertiran en habitatges a preus econòmics.

L'objectiu és que quan s'acabi l'any s'atorguin 70 dels habitatges del parc públic a preu assequible. Si es compleixen les previsions, en tres anys n'hi hauria 1.500 al mercat.

Informa: Pere Moliné - Sergi Cano

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.